En Koleji

MEZUN ÖĞRENCİ
SPORTİF BAŞARI

Hakkımızda

2017 yılının Mart ayında tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kurulan okul, ilkokul ve ortaokul olarak 2016-2017 eğitim – öğretim yılının Yaz Okulu Konsepti ile (Summer Camp Programme) ilk öğrencilerine kucak açmıştır.

Her öğrencinin özel olduğunun farkında olan ve her öğrencinin gelecek nesillere aktarılan birer canlı kütüphane olduğuna inanan, eğitimci kimliklerden oluşan kurucu komitemiz ülkemizi çağdaş ülkeler düzeyine çıkartmak için üzerine düşeni yapmaktan kaçınmamıştır. Özellikle 15 Temmuz süreci sonrasında ülkemizde tarafsız ve çağdaş eğitim vermenin ve bilim ışığında gelecek kuşaklara yol göstermenin gerekliliği bir kez daha önemle gözlemlenmiştir. Bu bağlamda kurum olarak çıktığımız yolda Cumhuriyetimizin 100. Yılında ulaşabildiğimiz kadar çok gence ulaşıp ülkemizin gelişmesi için gerekli ortam gençlere sunulduğunda onların yapamayacakları bir şey olmadığını kanıtlamak temel prensibimiz olmuştur.

Farklı Özel Öğretim Kurumlarında Farklı ilçelerde Öğretim veren En Eğitim Kurumları Okullaşma hususunda çıkılan yolda eğitim meşalesini Buca Başarı Kampüsünde Yakmış ve Ülkenin Dört bir Yanına taşımak üzere hareket planını yapmıştır.

Eğitim Felsefemiz

En Koleji pozitif her alanda en iyileri yetiştirmek üzere, yönetim kurulu başkanından başlayarak tüm kademelerde eğitimci kimliklerin bir araya gelerek kurduğu bir okuldur.

Bu bağlamda her bir öğrenci en iyi olmanın sorumluluğu ve başta kendisi olmak üzere ailesi ve ülkesi için yetenekleri dâhilinde en iyi olma hedefi ile güdülenmektedir.

Yöneten, sorumluluk sahibi, kendini geliştiren, hakkaniyetli, alçak gönüllü ve dürüst bireyler yetiştirmek temel kariyer prensibimizdir.

Bizler Uluslararası alanda ülkesini temsil edebilen, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda sürekli kendini geliştiren ve üreten nesiller yetiştirmek üzere yola çıkan bir tutum sergilemekte ve bu kültür için gerekli sosyal imkânları tüm öğrencilerimize sunmaktayız. Onların en iyi olmaları için gerekli sosyal kültürel ve akademik bütün koşulları kendilerine sunmaktayız.

Kurucu Temsilcimizin Mesajı

En Koleji Kurucu Temsilcisi'nin ailemize yeni katılacaklara mesajı...

[thim-our-team cat_id=”3481″ number_post=”1″ columns=”1″ link_member=””]

Eğitim Öğretim hayatına her yıl yeni başarılarla devam eden En Koleji, yeni yarı yılda da büyük hedeflerle yoluna devam etmektedir. En büyük gayretlerimizden biri çok değerli çocuklarımızın sağlıklı, kültürel açıdan zengin ve donanımlı bir eğitim hayatının olmasıdır. Bu açıdan her gün değişen ve gelişen çağımızın gereksinimlerine ayak uydurmak bizim birincil vazifemizdir. En Kolejinde eğitim gören bireyler bizler için sadece “öğrenci” olarak değil ” bizim çocuklarımız” olarak nitelendirilir. Çünkü en güzel öğretici sevgidir. Bizler de aramızda oluşan bu bağın gücünü, eğitim ışığıyla birleştirerek yeni nesil bir eğitim anlayışını benimsiyoruz. Sadece temel alanlarda değil sportif, kültürel ve sanatsal alanda da gelişimi önemseyen okulumuz bu alanda da pek çok uygulama, ders ve etkinlik ile öne çıkmaktadır. En Kolejinin ayrıcalıklarından yararlanmak için sizleri de En Ailesine bekliyoruz.

Biz; Atatürk İlke ve İnkılâpları, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve
ilkeleri ışığında, uygun öğrenme ortamlarında etik değerlere bağlı; kendimizi
sürekli geliştirip bireysel farklılıkları dikkate alan, çözüm odaklı, soran-
sorgulayan, insani ve milli değerleri yüksek öğrenciler yetiştirmek için varız.
Bu sebeple öğrencilerini, “iyi vatandaşlık’’ bağları ile ülkesine bağlı, ulusal ve
evrensel değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve
analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, estetik duyguları gelişmiş, üretken
ve yaratıcı, geçmişine saygılı, Atatürk ilke ve devrimleri ile demokratik ve laik