ENLanguage

Günümüzde önemi tartışılamaz İngilizce ve ikinci yabancı dilolarak öğrenme ve kullanmada en kolay adapte olunan Almanca altyapısı tüm öğrencilere kazandırılmaktadır. Ayrıca En Koleji öğrencileri 9.sınıfta hızlandırılmış müfredat ile hangi okuldan gelirse gelsin dil kullanım becerilerini Yabancı öğretmenler ile geliştirirken hem eğlenmekte hem de ezberlemeden, derinlemesine kavrayıp uygulayarak kalıcı dil edinme süreçlerini bir üst seviyeye taşımaktadırlar.  Daha önceden ikinci yabancı dili görmeyen öğrenciler için de eş zamanlı Dil Geliştirme programı uygulanmaktadır. İngilizce ve Almanca dillerinden her ikisine dair filolojik bilgiye sahip öğretmenler eşliğinde kavramlar her iki dilde de açıklanarak anlatıldığı için öğrencilerimiz 10. Sınıfa geçtiklerinde geçen yıllardaki açıklarını kapatmış olurlar. Asıl amaç mühendis olmuş ama yabancı lisana hakim olamamış bireyler değil meslek grubu ne olursa olsun kendi alanında uzman ve bunu en az bir yabancı dil ile sunabilen bireyler yetiştirmektir. EN College’de yabancı dil Temel eğitim taşlarındandır.

İsteyen aileleriz için de ayrıca Toefl, Cambridge ve Oxford grubu sınavlarına yönelik çalışmalar da sunulmaktadır.

ROBEN-İNOVASYON LİDERİ Başımıza icat çıkarın!

STEM (Bilim, Teknoloji,Mühendislik ve Matematik)  tabanlı eğitim sistemimizin somutlaştırmaya yönelik yapmış olduğu çalışmalarda öğrencilere fen, matematik gibi dersleri sevdirmek ve bu derslerden alınan kazanımların rasyonel bir şekilde işlenip yaşama aktarılmasını sağlamaktayız. Tüm kademelerde farklı konseptlerde uygulanan çalışmalarımız ile geleceğin yetenekli mühendislerini yetiştiriyoruz.

Öğrencilerimiz yılsonları girecek oldukları Türkiye ve dünya çaplı yarışmalara hazırlıklarını yaparken aynı zamanda kurumlarımız arasında belirlediğimiz temalar tabanlı çalışmaları da yaparak hep pratik olarak el yatkınlığı ve kurmuş oldukları hipotezlerini uygulama şansına sahip olurlarken aynı zamanda tecrübelerini de geliştirmektedirler. Yaratıcılık, problem çözme becerisi ve somutlama gibi davranışların desteklendiği bu çalışmalar öğrencileri başarıya daha da  yaklaştırmakta