“Neden EN Okulları?”

Çünkü EN Okullarında Öğrencimiz,

Kalabalık sınıflarda kaybolmaz…

Teknolojik imkânlar ile İnovatif bir Okulda okumanın Keyfini sürer.

Yurt içi ve Yurt dışı yapılan sınavlar ile objektif ve küresel bir açıdan kendini değerlendirir.

Gölge öğretmenleri aracılığı ile Akademik gelişimin yanı sıra Sosyal gelişimde de destek alır.

Bireysel ve Takım sporlarında Etkin bir eğitim alarak akademik başarısını spor başarıları ile de taçlandırabilir.Ayrıca il içi ve iller arası turnuvalarda yarışma şansı elde edebilir.

Sanat etkinlikleri ile yerli birer Picasso ya da Beethoven olabilir.

Seçeceği iki müzik aletinde hafta içi ve hafta sonu kulüplerindeki çalışma ve azmi ile profesyonel bir seviyeye gelebilir.

Seramik, heykel, ebru ve çizim gibi dallarda kendinizi geliştirebilir, sanatçı bir kimlik kazanabilir

Tüm Bu etkinlikleri profesyonel olarak yapabilmenin yanı sıra hobi olarak da yapıp bu yolla deşarj olabilir.

Yapacak olduğu deneyler ile Tübitak ve yabancı yarışmalarda ülkemizi temsil edebilir.

Ana Okulundan Üniversiteye Kadarki zorlu süreçte kendini yalnız hissetmez tüm kademelerde destek alabilir.

Veli bilgilendirme sistemi ile anlık bilgi akışı sayesinde daha planlı ve daha başarılı olabilir.

Ülkemizde her gün büyüyen okullarımız ile Eğitime Gönül veren Kocaman Bir ailenin üyesi olabilir.