En Koleji, kuruluşundan günümüze kadar hızla gelişmiş ve gelişmekte olan büyük bir ailedir. Bu gelişimde okulumuzun alanında etkin öğretim kadrosu bize ışık tutmaya devam etmektedir. Kendi alanlarında ki tüm gelişmeleri takip eden ve bu gelişmelere adapte olabilen, inovasyon ve teknolojiye önem veren, yeni ve yenilikçi öğretim teknoloji ve sistemlerine karşı kendini güncellemekten geri durmayan öğretim kadromuz öğrencilerimizin isteklerine anında cevap verebilme yetisiyle de öne çıkmaktadır.

…En Koleji Öğretim Kadrosu olarak:

Evrensel düzeyde ki gelişmeler ışığında öğrencilerimizin, matematik ve fen bilimlerinde, sosyal bilimlerde, teknoloji ve uygulamalarında, sosyal, kültürel ve sanatsal anlamda gelişmesine büyük önem veriyoruz. Ana okuludan başlayarak, tüm bu temel prensiplerin çocuklarımızı sıkmayacak şekilde aşama aşama gösterilmesi, gelişen ve her dakika zorlaşan bu maratonda onları daha avantajlı hale getirmek, iyi bireyler olabilmeleri için hazırlamak bizim en büyük vazifemizdir. En başta ülkemize iyi bilim insanları, iyi spocular, iyi sanatçılar, donanımlı bireyler olabilmeleri için bıkmadan, yılmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Yabancı Diller Zümresi
Sayısal Bilimler Zümresi