Dil öğrenmek sabır isteyen bir süreçtir. Dil öğrenmeye başladıkça ve öğrenmeye başladığınız dilde kendinizi ifade edebildiğinizi gördükçe eğlenecek ve dil öğrenmekten keyif alacaksınız. En önemlisi ise öğrenmek istediğiniz dilin konuşulduğu ülkenin yaşam tarzını, kültürünü ve insanların dile hakimiyetini gördükçe dil öğrenmek size daha çekici gelecek ve o dili yaşamaya başlayacaksınız.

Dil öğrenmekte en önemli süreç Yurt dışında pratik yapmaktır. Bu pratiği sağlarken çok yoğun derslerden ziyade daha sosyal bir şekilde dil öğrenmeye çalışmaktır.  Sizlerde dil okulunu seçerken bunlara dikkat etmelisiniz. Haftalık 20 saatlik bir dil eğitiminin yanında sizler için sosyal etkinlikleri sunan bir dil okulunu seçmeniz sizin o dile daha hızlı alışmanızı sağlayacaktır. Dil sosyal hayatta çok daha hızlı öğrenilmektedir.

Gideceğiniz yerlerde mutlaka Türkler olacak ve onlarla karşılaşacaksınız. Mümkün oldukça kendi dilinizi konuşmamaya özen gösterin. Çünkü sizin ilk önceliğiniz dilinizi geliştirmek. Bunu asla unutmayın.

EN International olarak sizlere Farklı ülkelerde Dil eğitimi olanağı sunmaktayız. Detaylı Bilgi ve Görüşleriniz için Ofislerimize Bekliyoruz.

Kurslar

TOEFL

“Test of English as a Foreign Language”. Kuzey Amerika İngilizcesi için en bilinen sınavdır. Uluslar arası bir öğrenci olarak İngilizce dilinde eğitim veren üniversitelere kabul edilebilmek için yüksek bir TOEFL puanına ihtiyaç duyulmaktadır. Geçerlik süresi alındığı tarihten itibaren 2 yıldır.

IELTS

“International English Language Testing System”. Bu sınav genellikle İngiltere, İrlanda, Avustralya ve Yeni Zelanda ülkelerindeki üniversiteler için bir giriş koşuludur. Geçerlik süresi alındığı tarihten itibaren 2 yıldır.

CAMBRIDGE SINAVLARI

University of Cambridge sınavları dünya çapında tanınan ve geçerliği olan sınavlardır. Business English Certificates (BEC), First Certificate (FCE), Certificate of Advanced (CAE), Certificate of Proficiency in English (CPE) gibi sınavların tamamına verilen isimdir. Bu sınavlardan bazılarının geçerlik süresi ömür boyudur.

Genel İngilizce

Okullarımızın sundukları eğitimler başlıca haftada 20 ders ve haftada 30 ders olmak üzere ikiye ayrılır. Haftalık ders saati de programın adını belirler. Haftada 20 ders yabancı dil eğitimi görülen programlar Genel Eğitim, haftada 30 ders yabancı dil eğitimi görülen programlar ise Yoğun Eğitim olarak adlandırılır.

Sınav Hazırlık Kursları

Özellikle yurtdışında lisans ve yüksek lisans yapmayı hedefleyen öğrenciler için hazırlanmış programlardır. Bu programlara ayrıca iş hayatına atılacak olan ve yine dünya çapında geçerliği olan dil sınavlarından geçer not almak isteyen kişiler de rağbet göstermektedir. Dünya çapında geçerliği olan bu sınavlardan bazılarının açıklamaları şu şekildedir :